Krugerpark safari vakantie Zuid-Afrika 8 dagen

8 Days

8 daagse Krugerpark safari vakantie in Zuid-Afrika

Beleef de magie van Afrika in het Greater Kruger Park. Op een prive reservaat met de dieren van Afrika om je heen. 4 sterren safari lodge. Maak een Krugerpark vakantie in stijl. Kleinschalig en avontuur ten top. Sunset Game Lodge. De ideale bestemming om het Krugerpark te bezoeken tijdens jouw safari vakantie in Zuid-Afrika.

Sunset Game Lodge Hoedspruit ligt in het Guernsey Private Nature Reserve. Op steenworp aftand van Orpen Gate Kruger National Park. Ideaal om Zuid-Afrikaanse vakantieherinneringen te creëren die je een leven lang meegaan.

De reiscode is: KPV8NL voor als je de brochure van deze Krugerpark vakantie wilt aanvragen.

NO TIME, NO MIND, ONLY NOW!

Reissom: € 1.295 per persoon

Krugerpark safari vakantie inclusief:

Airport transfer (OR Tambo International) naar Aero Guest Lodge (Kempton Park). 1e overnachting Aero Guest Lodge (Kempton Park) logies en ontbijt. Transfer naar het Greater Kruger Parke. Sunset Game Lodge. 6 nachten Logies, ontbijt, Sunset Game Lodge. Restaurant aanwezig (erg goed!). Gratis Wifi. Gratis gebruik maken van alle faciliteiten van de Sunset Game Lodge. Transfer terug naar OR Tambo International Johannesburg Luchthaven.

Krugerpark safari vakantie exclusief:

Vliegticket. Entree Kruger Nationaal Park. Overige maaltijden, drankjes en tips. Persoonlijke uitgaven. Overige ter plaatse te boeken excursies.

Krugerpark safari vakantie Hoedspruit Zuid-Afrika

Hoogtepunten

 • De magie van Afrika in het greater Kruger Park
 • Verblijf in de Aero Guest Lodge
 • Verblijf in de Sunset Game Lodge Hoedspruit
 • Zeer goed restaurant
 • Guernsey Private Nature Reserve Greater Kruger park
 • No time, No mind, Only now!
 • Krugerpark en Big 5 safaris in open auto
 • Wandel safari
 • Culturele ervaring bij de locale bevolking
 • Vele extra excusries mogelijk. Vraag ons om een overzicht!
 • Extra dagen bij te boeken. Vraag ons om de mogelijkheden.

Programma

Aankomst op het vliegveld van Johannesburg. Je wordt opgehaald en gebracht naar het 4* guesthouse waar jij de eerste nacht verblijft van het vliegveld. Het is erg fijn om een goede nachtrust te krijgen na de lange vliegreis naar Zuid-Afrika. Dit geeft jou de gelegenheid om de juiste vlucht te kiezen en maakt het niet zoveel uit hoe laat en wanneer jij aankomt. Al is het midden in de nacht. Je wordt persoonlijk begroet en afgehaald van de luchthaven.

Je wordt van het Guesthouse opgehaald en gebracht naar de opstap plaats voor de shuttle transfer die jou naar het Krugerpark en de 4* Sunset Game lodge brengt. Onderweg maak jij een paar mooie stops om o.a. te lunchen en wat rond te kijken. Van het hoogveld naar het laagveld. De mooiste landschappen komen voorbij op weg naar de Afrikaanse savanne waar zich het Krugerpark bevindt. Je bent op weg naar de bush! Jouw eerste avond en nacht in de Afrikaanse bush. De geluiden van de dieren op de achtergrond en de echte start van jouw safari vakantie is begonnen. Wij zorgen voor hout en kunnen een kampvuur maken en het echte genieten van Afrika begint. Midden in de Afrikaanse bush met de dieren om je heen.

Vandaag krijg jij de gelegenheid om onder begeleiding het reservaat te voet te wat verkennen en kennis te maken met de eerste dieren van Afrika. In de ochtend maken wij met jou een bushwandeling en de rest van de dag kun jij doorbrengen in alle comfort van de lodge. Tegen de avond ga je mee op een avondwandeling en krijg je de gelegenheid om te dineren midden in de bush. Een hele belevenis. Lekker genieten van de Lodge en heerlijk bijkomen en relaxen in de Afrikaanse bush met de dieren van Afrika om je heen. Hier kom jij voor.

Het gaat gebeuren! Vroeg op! Jij gaat vandaag de gehele dag in een open auto door het Kruger park op safari. Onze ranger komt jou in de ochtend heel vroeg ophalen en laat jou zijn of haar favoriete plaatsen in het Krugerpark zien. Veel wildlife en uiteraard het spotten van de Big 5. Deze dag is de reis al meer dan waard. Er gaat niets boven het Krugerpark en het daar op safari gaan. Oog in oog met een Olifant of met een paar leeuwen op hele korte afstand is iets wat jij nooit meer zult vergeten en in jouw geheugen zal worden gegrift voor altijd.

In de ochtend kun je heerlijk uitslapen en genieten van de bush. Heb je zin om wat te relaxen dan neem je een dip in het zwembad. Vandaag ga je een boot cruise maken op het meer van Swadini midden tussen de Noordelijke Drakensbergen. Nijlpaarden, Krokodillen en een fenomenaal en spectaculair landschap. Ook de zon onder zien gaan op safari in de bush is fenomenaal. Uiteraard staat het spotten van dieren voorop. Ook zul je de kans krijgen om veel dieren te zien die in het donker actief zijn. Je zult je verbazen hoeveel dat er zijn. De dag dieren gaan slapen en de nachtdieren worden wakker. Heel veel activiteit in de bush. Met recht een bijzondere ervaring.

Eerst op Big 5 safari in Manyeleti (Krugerpark) en daarna even weg van de bush en een verdere kennismaking met Afrika. Wij hebben de rest van de dag met de lokale bevolking voor jou in petto. Zeer zeker geen aapjes kijken maar zeer de moeite waard. Jij zult ervaren hoe het leven in Afrika tegenwoordig is met zijn voor- en nadelen. Jij zult je er over verbazen hoe welkom jij bent. De lokale mensen zijn zeer trots om jou te mogen ontvangen en trots dat jij de moeite neemt en interesse hebt in hun manier van leven en cultuur. Dit is geen voorgeprogrammeerde townshiptour maar elke keer iets anders en we bezoeken telkens andere mensen en projecten. Veel mensen zeggen na afloop van hun vakantie in Zuid-Afrika dat dit de meeste indruk op hen heeft gemaakt. Daarna ga je op bezoek in een local village waar je wordt getrakteerd op een rondleiding. Helemaal te gek! Als je wilt kun je daar heerlijk lunchen. Een must see en must do ervaring.

Lekker relaxen of je kunt eventueel een extra excursie bijboeken voor iets wat je hebt gemist of zin in hebt. Wat denk je van de Panoramaroute (Blyde River Canyon of een dagtocht naar Swaziland of Mozambique? De mogelijk heden zijn hier eindeloos.

Jah… Het is afgelopen. Jouw safari vakantie is voorbij. Wij brengen jou terug naar het vliegveld van Johannesburg. Tenzij. Je een extra week logies en ontbijt hebt bijgeboekt. Dan ben je mischien pas halverwege en staat jou nog een week in de bush te wachten die je naar eigen inzicht kunt gaan indelen voordat je weer naar Johannesburg wordt gebracht.

Veel gestelde vragen

Zijn jullie reizen inclusief of exclusief vlucht?

Al onze reizen, vakanties en safari’s zijn exclusief vlucht. Dit is de verantwoordelijkheid van de reiziger. Dit heeft een aantal redenen.

> Vanuit Europa kunnen veel beter en veel goedkoper vluchten geboekt worden dan vanuit Zuid-Afrika. Wij moeten er een daarnaast een toeslag op zetten wat een vlucht via ons duurder zou maken. Advies waar en hoe een vlucht te boeken kunnen wij uiteraard geven indien gewenst.

> Wij geven jou de vrijheid om de voor jou/ jullie best passende vlucht uit te kiezen. Dit betekent dat je dan ook kunt aankomen op elk tijdstip in de overeengekomen aankomstdag (Dag1).

> Mede doordat je zelf verantwoordelijk bent voor jouw vlucht is jouw terugreis naar jouw land ten alle tijde gegarandeerd en gezekerd. Dit geeft ons de mogelijkheid om een korting te bedingen bij onze verzekrings maatschappij wat dan weer terugkomt in de prijs van een reis geboekt bij ons.

Hoe groot is de afstand naar het Greater Kruger Park?

Je komt aan op de internationale luchthaven van Johannesburg (OR Tambo International Airport). Vanaf de luchthaven is het ongeveer 500km naar de Sunset Game Lodge. Vandaar dat iedereen die met en naar ons reist, de eerste overnachting heeft in Kempton Park. Kempton Park ligt op 5 minuten afstand van de luchthaven. De luchthaven transfer naar het verblijf voor de 1e nacht is dan ook inclusief in de reissom. (inclusief een Meet and Greet op de luchthaven)

530km lijkt ver. Echter vergeet niet dat Zuid-Afrika 5x groter is dan geheel Duitsland en 30x groter dan Nederland. Alleen al het Krugerpark is zo groot als het land Israel. Als indicatie. Van het Krugerpark naar Kaapstad is grofweg 2000km! Kortom het is ongeveer 1/3 van een dag (inclusief diverse stops) rijden naar de Hambana Lifestyle Lodge.

Afhankelijk van de gekozen reis of pakket. Kun je met eigen vervoer komen. Een shuttle nemen. Een prive taxi bespreken of opgehaald worden door ons.

Waar is het Greater Kruger Park in Zuid-Afrika?

Het Krugerpark ligt in het noordoosten van Zuid-Afrika. Het strekt zich uit van de driehoek Swaziland, Mozambique en Zuid-Afrika tot aan het grensgebied met Zimbabwe. Het Krugerpark is zo groot als het land Israel. Een enorm groot wildlife gebied. Ze zeggen vaak het grootste wildlife theater ter wereld. Het Krugerpark is mischien wel het bekendste en meest beroemde natuurreservaat ter wereld.

Hoe zit het met de maaltijden en drankjes?

Deze Krugerpark vakantie is op basis van logies en ontbijt. Er is een extreem goed restaurant aanwezig op de Sunset Game Lodge. Eerlijk en zeer smaakvol. Bijzonder klaargemaakt en altijd een feest om daar te eten. Lunches en diners zijn dan ook hier geen probleem. Ook is er een goed gevulde bar. Alles aanwezig om jouw verblijf zo aangenaam te maken.

Hoever is de Sunset Game Lodge van de bewoonde wereld?

De dichtsbijzijnde plaats is Hoedspruit op ongeveer 30km afstand. De Sunset Game Lodge bevind zich op het Guernsey Private Nature Reserve. Onderdeel van het Greater Kruger Park en op steenworp afstand van Orpen Gate. De officiele ingang van het Krugerpark. Het dichtsbijzijnde winkelcentrum is dan ook in Hoedspruit. Goed voorzien en voor Afrika begrippen redelijk modern.

Welke dieren zijn er op het reservaat waar de Sunset Game Lodge zich bevind.

Als eerste. Er zitten geen hekken of afscheidingen rondom de lodge. De dieren op het terrein lopen vrij rond. Het reservaat waar de Lodge zich op bevind is omsloten door Big 5 gebied. Het prive reservaat is ongeveer 400 hectare. Op het terrein lopen allerlei dieren van Afrika rond. Zoals: luipaard (veel!), giraffe, zebra, spotted heyena, gnoe, kudu, impala, struisvogel, bushbok, buffel, mongoose om er maar een paar te noemen. Ruim 300 verschillende vogelsoorten en ga zo maar door. Veel grote en kleine bekende dieren van Afrika lopen langs voor jouw terras.

Daarnaast allerlei verschillende kleinere katachtigen en verschillende dag en nachtdieren.

Af en toe komen er leeuwen of olifanten op het terrein. Leeuwen vaak om te jagen of om kinderen in relatieve veiligheid te baren. Het verblijf van de leeuwen is vaak maar voor een paar weken en niet permanent. Olifanten zijn voorbijgangers die niet ook permanent aanwezig zijn. twee drie dagen en ze gaan weer verder.

Vergeet niet. Dit is het echte Afrika. Midden in de AFrikaanse bush en alles wat er maar voor kan komen daar zit een kans in dat je deze bij ons kunt aantreffen. Groot en klein.

Nyala, bushbuck en Impala komen elke dag meerder keren langs op de lodge om te kijken of er wat te eten valt. In tijden van voedsel schaarste hebben wij voederplaatsen ingericht. (Luzern, geperst gras en water). Bijkomend voordeel is dat deze dieren zo dichtbij komen dat je ze aan kunt raken of zelfs op je terras komen liggen.

Hambana Lifestyle Lodge Zuid-Afrika

Hambana Lifestyle Lodge Logo
Hambana Lifestyle Lodge Greater Mapungubwe South Africa

Contact vrijblijvend de Hambana Lifestyle Lodge in Zuid-Afrika

Contact Form Demo (#3)
Hambana Lifestyle Lodge Zuid-Afrika

Hambana Lifestyle Lodge

Unesco werelderfgoed Mapungubwe

Niet ver van het Krugerpark !

Aanbiedingen:

Ervaar de echte wildernis in stijl

"Beleef de magie van Afrika"