Krugerpark Safari rondreis 10 dagen

10 Days

Safari rondreis door het Krugerpark in Zuid-Afrika

Let op! Moet echt heel vroeg geboekt worden en is beperkt boekbaar. Vraag eerst naar jouw mogelijkheden.

Krugerpark Safari rondreis 10 dagen. Het ultieme Krugerpark safari avontuur. Het Krugerpark op zijn best. Van Noord naar Zuid dwars door het Krugerpark. Geen massa toerisme. Van de gebaande paden af. Individuele (prive) safari reis met prive gids/ chauffeur in 4×4 SUV. Er reist dan ook niemand anders mee!
Krugerpark safari rondreis in Zuid-Afrika 10 dagen

De reiscode is: KRR10NL voor als je de brochure van deze 10 daagse safari rondreis dwars door het Krugerpark in Zuid-Afrika wilt aanvragen.

NO TIME, NO MIND, ONLY NOW!

Reissom: € 2.495 per persoon

De reissom is inclusief:
-) Logies en ontbijt buiten het Krugerpark. In het Krugerpark op basis van logies
-) Fatsoenlijk vervoer in 4×4 SUV met prive gids/ chauffeur
-) Brandstof en tol gelden
-) Excursies zoals omschreven
-) Meet and greet in de aankomsthal van de luchthaven
-) Luchthaven transfer
-) 1e overnachting bij de luchthaven (Kempton Park)

De reissom is exclusief:
-) Vliegticket
-) Conservation fees (entree Krugerpark)
-) Overige maaltijden en drankjes
-) Persoonlijke uitgaven en tips

 

Safari Krugerpark met prive gids

Hoogtepunten

  • De magie van Afrika in het echte Afrika. Zuid-Afrika safari rondreis op zijn best!
  • 1e nacht na aankomst op de luchthaven in de Aero Guest Lodge
  • 2e nacht Hambana Lifestyle Lodge Greater Mapungubwe
  • 7 overnachtingen in het Krugerpark (Restcamps)
  • Safari's in open safari auto
  • Prive gids/ chauffeur inn 4x4 SUV tijdens de gehele safari reis

Programma

Aankomst op de luchthaven van Johannesburg OR Tambo Internatonal. Je wordt opgehaald met een meet and greet van de luchthaven. Jouw eerste nacht in Zuid-Afrika is een Guest Lodge vlakbij de luchthaven. De volgende ochtend vertrek je vanaf hier voor jouw Krugerpark safari rondreis avontuur naar de ongerepte wildernis in het noorden van Zuid-Afrika.

Helaas… Het zit erop. Vroeg vertrekken, het Krugerpark uit bij Malelane gate en via de binnenlanden terug naar de luchthaven van Johannesburg waar je aan het eind van de middag zult aankomen.

Veel gestelde vragen

Zijn jullie reizen inclusief of exclusief vlucht?

Al onze reizen, vakanties en safari’s zijn exclusief vlucht. Dit is de verantwoordelijkheid van de reiziger. Dit heeft een aantal redenen.

> Vanuit Europa kunnen veel beter en veel goedkoper vluchten geboekt worden dan vanuit Zuid-Afrika. Wij moeten er een daarnaast een toeslag op zetten wat een vlucht via ons duurder zou maken. Advies waar en hoe een vlucht te boeken kunnen wij uiteraard geven indien gewenst.

> Wij geven jou de vrijheid om de voor jou/ jullie best passende vlucht uit te kiezen. Dit betekent dat je dan ook kunt aankomen op elk tijdstip in de overeengekomen aankomstdag (Dag1).

> Mede doordat je zelf verantwoordelijk bent voor jouw vlucht is jouw terugreis naar jouw land ten alle tijde gegarandeerd en gezekerd. Dit geeft ons de mogelijkheid om een korting te bedingen bij onze verzekrings maatschappij wat dan weer terugkomt in de prijs van een reis geboekt bij ons.

Waarom is deze reis exclusief conservation fee (entree Krugerpark)?

De conservation fee is eigenlijk een soort belasting. Wij noemen het voor het gemak entree. Deze fees moeten bij de gate of bij de restcamps (overnachtingen) worden voldaan. Deze gelden worden gebruikt voor park en nature management. Onderhoud van wegen. Anti stropers eenheden. En ga zo maar door.

Hoe zit het met betalen in Zuid-Afrika e?

Het beste is om met jouw pinpas overal af te rekenen. Bijna overal zijn tegenwoordig pinautomaten. Ook op de Hamabana Lifestyle lodge, in het Krugerpark is een pinautomaat. Wil je contact ergens afrekenen. Dit kan ook. Echter neem geen contant geld mee vanuit Europa. Er zijn veel bankautomaten in Zuid-Afrika waar je cash uit de muur kunt halen. Neem dan ook geen Euro’s of andere buitenlandse valuta mee. In Zuid-Afrika kun je alleen betalen met Zuid-Afrikaanse randen. Buitenlandse valuta worden niet geaccepteerd en zijn voor inwoners van Zuid-Afrika waardeloos. Wij als Zuid-Afrikanene mogen ook geen buiyenlandse valuta beschikken. Ook zijn er maar erg weinig banken waar je jouw euro voor randen kunt inwisselen.

Hambana Lifestyle Lodge Zuid-Afrika

Hambana Lifestyle Lodge Logo
Hambana Lifestyle Lodge Greater Mapungubwe Zuid-Afrika. Op het drielandenpunt Zuid-Afrika, Zimbabwe en Botswana.

Contact vrijblijvend de Hambana Lifestyle Lodge in Zuid-Afrika

Contact Form Demo (#3)
Hambana Lifestyle Lodge Zuid-Afrika

Hambana Lifestyle Lodge

Unesco werelderfgoed Mapungubwe

Niet ver van het Krugerpark !

Aanbiedingen:

Ervaar de echte wildernis in stijl

"Beleef de magie van Afrika"