SAFARI IN ZUID-AFRIKA EN SAFARI RELAX VAKANTIES

Ontdek, ervaar en maak een bijzonder safari avontuur mee in de wonderlijke wereld van de Afrikaanse wildernis. Safari Zuid-Afrika vakantie. Zuid-Afrika met al zijn natuur en wildlife.

Zuid-Afrika mischien wel het grootste openlucht theater ter wereld!

NO TIME, NO MIND, ONLY NOW

“Niet zomaar safari vakanties in Zuid-Afrika”
Speciale safari avonturen in mischien wel 1 van de mooiste locaties ter wereld. Safari, relax, retraite in de echte wildernis.

Hambana Lifestyle Lodge Zuid-Afrika safari’s. Avontuur, safari en relax retraites in de echte wildernis.

Zuid-Afrika safari vakantie hoedspruit Krugerpark
Krugerpark Zuid-Afrika
Relax, retraite en avontuur safari’s

Wie kent het niet. Iedereen droomt ervan om op safari te gaan in het Krugerpark van Zuid-Afrika. Wij doen het anders. Speciaal voor jou en jouw reisgezelschap. Zuid-Afrika en Krugerpark safari’s zoals je nergens anders vind. Combinatie safari reizen met de Hambana Lifestyle Lodge mogelijk.

NO TIME, NO MIND, ONLY NOW!
Sunset Game Lodge
Greater Kruger Park

Safari Zuid-Afrika vakantie mapungubwe
Mapungubwe Zuid-Afrika
Relax, retraite en avontuur safari’s

De echte wildernis van Afrika. Op het drielandenpunt van Zuid-Afrika, Botswana en Zimbabwe. Ongerept, onverstoort en nog origineel Afrika. Hier is de magie van Afrika nog echt. Stap in een nieuwe wereld. Ervaar de magie van Afrika. Combinatie safari reizen met de Sunset Game Lodge mogelijk.

NO TIME, NO MIND, ONLY NOW!
Hambana Lifestyle Lodge
Greater Mapungubwe

Het Greater Mapungubwe op het drielandenpunt van Zuid-Afrika, Botswana en Zimbabwe. Samen met het Greater Kruger Park de mooiste en beste locatie om op safari te gaan. Beter kan het niet!

De Hambana Lifestyle Lodge biedt jou de mogelijkheid om de mooiste safari belevenissen te gaan maken.

Big 5 en Baobab country op het drielandenpunt Zuid-Afrika, Botswana en Zimbabwe. Op een steenworp afstand van het Krugerpark. Unesco werelderfgoed het Greater Mapungubwe. Waar Afrika nog Afrika is.

NO TIME, NO MIND, ONLY NOW!

Safari Zuid-Afrika & De Hambana Lifestyle Lodge Relax en retreate vakanties.

Weg van de massa. Geen drukte. Niet tussen alle toeristen. Echt Afrika zoals Afrika moet zijn. Autentiek, wild, ruig, onverstoort en ongerept. Niet zomaar op safari. Als je het doet, doe het dan goed. Een safari vakantie in Zuid-Afrika doe je tenslotte niet elke dag. Wij zijn gespecialiseerd in natuur, cultuur en wildlife. Waar kun je dit beter ervaren dan in de echte wildernis. Big 5 en Baobab country. Greater Mapungubwe. “De magie van Afrika”

NO TIME, NO MIND, ONLY NOW!

bushwalk safari krugerpark
Zuid-Afrika retraite met gids
foto safari krugerpark neushoorn
zuid-afrika safari en vakanties

Safari Zuid-Afrika vakanties vanuit en naar de Hambana Lifestyle Lodge

Sommige safari reizen, vakanties en safari relax retraites zijn in combinatie met met de Sunset Game Lodge in het Greater Kruger Park. Of combinaties met verblijf in het Krugerpark of Mapungubwe Nationaal Park. Stuk voor stuk speciale safari avonturen en bij niemand anders te boeken.

Uitgelicht
Retraite Zuid-Afrika 1
995

Retraite Zuid-Afrika 8 dagen Hambana Lifestyle Lodge in het Greater Mapungubwe. Unesco wereld erfgoed niet ver van het Krugerpark. Retraite in de echte wildernis.

Details bekijken
Uitgelicht
Retraite Zuid-Afrika 2
1,795

Retraite Zuid-Afrika 15 dagen Hambana Lifestyle Lodge in het Greater Mapungubwe. Unesco wereld erfgoed niet ver van het Krugerpark. Retraite in de echte wildernis.

Details bekijken
Hambana Lifestyle Lodge Zuid-Afrika

Hambana Lifestyle Lodge

Unesco werelderfgoed Mapungubwe

Niet ver van het Krugerpark !

Aanbiedingen:

Ervaar de echte wildernis in stijl

"Beleef de magie van Afrika"