Zuid-Afrika safari reizen en wildernis retraites

Unesco wereld erfgoed Mapungubwe en in het Krugerpark

Retraite Zuid-Afrika 8 dagen Hambana Lifestyle Lodge in het Greater Mapungubwe. Unesco wereld erfgoed niet ver van het Krugerpark. Retraite in de echte wildernis.

8 Days
995

Retraite Zuid-Afrika 15 dagen Hambana Lifestyle Lodge in het Greater Mapungubwe. Unesco wereld erfgoed niet ver van het Krugerpark. Retraite in de echte wildernis.

15 Days
1,795

15 dagen safari en avontuur met de Hambana Lifestyle Lodge. In het wereld erfgoed Mapungubwe en in het Krugerpark. Hele bijzondere safari reis! Mischien wel onze mooiste safari reis.

15 Days
2,395

Echt relaxen en een safari avontuur in Zuid-Afrika Hambana Lifestyle Lodge in het Greater Mapungubwe. Unesco wereld erfgoed niet ver van het Krugerpark..

10 Days
1,295

Lichamelijk en mentale healing van 8 dagen in de wildernis van Zuid-Afrika. Hambana Lifestyle Lodge in het Greater Mapungubwe. Unesco wereld erfgoed niet zo ver van het Krugerpark.

8 Days
1,195

Vakantie in het Krugerpark van 8 dagen. Zuid-Afrika safari vakantie aangeboden door de Hambana Lifestyle Lodge. Nergens anders te boeken!

8 Days
1,295

Speciale safari rondreis van 12 dagen door Zuid-Afrika. Marakele, Mapungubwe en het Krugerpark. Natuur, cultuur en wildlife.

12 Days
1,695

Safari rondreis van 15 dagen door Zuid-Afrika. De magie van Afrika zoals Afrika echt is. Speciale en bijzondere safari rondreis.

15 Days
2,195

Safari rondreis in Zuid-Afrika door 4 wildparken. Pilanesberg, Marakele, Mapungubwe en het Krugerpark. De beste safari reis die er aangeboden wordt. Zeer compleet. Met prive gids!

15 Days
2,795
Hambana Lifestyle Lodge Zuid-Afrika

Hambana Lifestyle Lodge

Unesco werelderfgoed Mapungubwe

Niet ver van het Krugerpark !

Aanbiedingen:

Ervaar de echte wildernis in stijl

"Beleef de magie van Afrika"