Groepskorting

In sommige gevallen kunnen wij jou een groepskorting aanbieden. Als je met meer dan 6 personen bent, is er mogelijk een korting beschikbaar. Maar … en er is altijd een maar …

Alleen als je kamers deelt (2 personen per kamer)

Kinderen dienen in dezelfde kamer als de ouders te verblijven. Volwassenen moeten hun kinderen vergezellen. Het minimum aantal volwassenen per kamer is 1. Kinderen onder de 12 jaar mogen niet zonder minstens één volwassene in een kamer verblijven.

Op excursies is geen korting mogelijk. Het is net als in een vliegtuig .. een stoel is een stoel .. Dit komt niet door ons, maar zo werkt het nu eenmaal.

In een groep. Eenpersoonskamers zijn mogelijk tegen een toeslag van 35% per kamer per eenpersoonskamer van het totaalbedrag per persoon. (Afhankelijk van het type reis)

De korting is afhankelijk van het soort vakantie, reis, safari of tour waarvoor wordt gekozen. Bij sommige reizen (meestal safarireizen) is helaas vaak geen korting mogelijk. (of erg weinig)

Maximale boeking 10 personen. Meer personen zijn soms misschien mogelijk, maar alleen op afspraak en afhankelijk van het soort reis en het type tussentijds transport wat er nodig is. Neem zo snel mogelijk contact met ons op als jij van plan bent om met een grote groep te gaan reizen.

Kinderbeleid

Kinderen vanaf 12 jaar worden in rekening gebracht en als volwassenen geteld. Voor kinderen onder de 12 jaar zijn de tarieven  50%, maar alleen als ze op de kamer van de ouders verblijven. En alleen als ze worden begeleid door minimaal twee volwassenen. (Ouders, grootouders etc.)

Houd er rekening mee dat er mogelijk activiteiten zijn waaraan kinderen niet mogen deelnemen. Zoals wandelsafari’s bijvoorbeeld. De gids of ranger is degene die de beslissing neemt of het veilig is of niet. Vooral in het Kruger National Park is het beleid erg streng.

Zuid-Afrika is geweldig voor kinderen. Laat het je er niet van weerhouden om jouw kinderen mee te nemen.

Singles

Een verblijf als single in de Hambana Lifestyle Lodge mogelijk. Echter wel met een toeslag van 35% van de totale reis of boekingssom.

Een minimale boeking voor een rondreis of safari reis is 2 personen. We kunnen geen privé safari’s of vakanties organiseren voor iemand alleen. Safari’s en vakanties met vervoer met gids-chauffeur voor één persoon kan niet. De gids moet tenslotte ook eten, drinken, slapen en een salaris verdienen. Jij kunt voor 1 persoon boeken. Maar de extra kosten zijn 100% (je komt als één en betaalt voor twee …)

Aanbetaling en restbetaling

Om jouw boeking te bevestigen wordt een aanbetaling van 25% of 50% gevraagd om jouw boeking te bevestigen. Afhankelijk van het type reis of safari dat wordt gekozen. Safari boekingen zijn altijd met een aanbetaling van 50%

Reserveringen voor de Hambana Lifestyle Lodge B&B zijn alleen mogelijk met een aanbetaling van 25%. Minimale boeking 3 nachten. De overige 75% dient uiterlijk 6 weken voor aankomst bij ons te zijn begeschreven.

Als de aanbetaling niet is betaald, is er geen boeking en geen overeenkomst. De aanbetaling moet binnen 3 dagen na boeking worden betaald. Niet-betaling is een annulering door ons zonder voorafgaande kennisgeving.

De restbetaling van 75% of 50% moet 6 weken voor aankomst in Zuid-Afrika of de vertrekdatum van jouw vakantie, Safari, reis of rondreis volledig zijn betaald.

De aanbetaling van 25% of 50% is een niet-restitueerbare aanbetaling.

Annuleringsbeleid

Vanaf de datum van bevestiging tot 6 weken voor vertrek 25% of 50%

Annulering 5 weken voor vertrek 50%

5 weken tot start vertrek 100%

Als er bijzondere omstandigheden zijn. Neem tijdig contact met ons op. Meestal kunnen wij jouw vakantie, safari, tour of reis tot wel 1 jaar uitstellen. Het kan gebeuren en je weet maar nooit. Sommige dingen kun je niet voorzien. Communicatie is the key.

Reisgarantie

Na het doen van de aanbetaling is de reis of safari altijd voor 100% gegarandeerd. Aan alle wettelijke verplichtingen ten aanzien van reis garantie in en naar Zuid-Afrika zijn (verplicht) voorzien. Wij zijn een Zuid-Afrikaans bedrijf. welliswaar in eigendom van Nederlanders, maar wel gevestigd in Zuid-Afrika.

ANVR / SGR

De ANVR en SGR zijn Nederlandse instanties. Wij als Zuid-Afrikaans bedrijf kunnen en mogen geen lid worden van Nederlandse instanties.

Wij moeten ons aan de Zuid-Afrikaanse en Internationale wetgeving houden en voldaan daar op alle fronten aan. Omdat wij ook op de Nederlandse reis markt actief zijn hebben wij extra maatregelen getroffen om ook aan de Nederlandse wetgeving te voldoen. Dit betekend dat van elke reis die bij ons wordt geboekt een gedeelte op een derden rekening wordt gestort die door onze advocaat / notaris wordt beheerd. (wij zelf kunnen daar niet aankomen). In het geval van calamiteiten aan onze kant is deze degene die de zaken afhandeld.

Doordat wij al vele jaren reizen en safaris verzorgen is deze derden rekening voldoende gevuld om alles wat maar kan gebeuren te vergoeden. Daarnaast hebben wij de nodige verzekeringen afgesloten om alle risico’s voor onze reizigers volledig te kunnen uitsluiten.

Jouw terugreis is ten alle tijde gegarandeerd doordat wij geen vliegtickets in onze reispakketten aanbieden. Doordat jij deze zelf verzorgd is de terugkeer garantie belegd bij de door jou gekozen vliegtuig maatschappij. UIteraard boek je een retour vlucht en dan is de terugkeer al sowieso gegarandeerd.

Daarnaast. Al onze bedrijfsmiddelen en bezittingen zijn voor 100% betaald. Wij hebben geen langlopende schulden of vorderingen uitstaan. Hierdoor is een faillissement van de Hambana Lifestyle Lodge volledig uitgesloten. Een angst voor het niet naleven van onze verplichtingen is daardoor volledig ongegrond.

Reisverzekering

Af en toe krijgen wij de vraag hebben jullie een reisverzekering voor het geval dat wij (jij, de reiziger) moeten annuleren. Een reis verzekering is iets wat jij moet afsluiten aan jouw kant. Dit kunnen wij niet voor jou verzorgen. Een reisverzekering is ervoor als er aan jouw kant een callamiteit is. Als er aan onze kant een callamiteit is dan gaat het over reisgaranties. (indien er bij ons een calamiteit is wat gebeurd er dan, dit is iets compleet anders en dat is zoals in het bovenststaande omschreven)

Het is aan jou om een reisverzekering af te sluiten. Wij adviseren om dit altijd te doen. Waar je ook naartoe gaat op vakantie. Naar Zuid-Afrika of naar andere landen dit maaktr niet uit.

Zo zijn alle partijen volledig gedekt en verzekerd voor de foor jou gekozen reis of safari. Vertrouwd op reis naar Zuid-afrika naar de Hambana Lifestyle Lodge.

Hambana Lifestyle Lodge Zuid-Afrika

Hambana Lifestyle Lodge

Unesco werelderfgoed Mapungubwe

Niet ver van het Krugerpark !

Aanbiedingen:

Ervaar de echte wildernis in stijl

"Beleef de magie van Afrika"